Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-86-011/2011.

Nyilvános változat!

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Sátori és Lutter Ügyvédi Iroda (Budapest) által képviselt G4S Biztonsági Szolgáltatások Zrt. (Budapest) összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, amelyben további ügyfélként részt vett a P. Á., valamint a Sz. P.né ügyvezetők által képviselt Secret-Őr Kft. (Békéscsaba) és a P.Á., valamint a S. K. Gy. ügyvezetők által képviselt Controll-Zóna Vagyonvédelmi és Humán Szolgáltató Kft. (Békéscsaba) - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Versenytanács engedélyezi, hogy a G4S Biztonsági Szolgáltatások Zrt. irányítást szerezzen a Secret-Őr Kft. és a Controll-Zóna Vagyonkezelő és Humán Szolgáltató Kft. felett.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Fővárosi Bírósághoz címzett, de a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtható vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Bíróság a pert tárgyaláson kívül bírálja el, a felek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevelében terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.