Nyomtatható verzió PDF formátumban

1054 Budapest, Alkotmány u. 5.
Levélcím : 1245, Budapest 5. Pf. 1036
Telefon : (06-1) 472-8865, Fax : (06-1) 472-8860
Ügyszám: Vj/15/2013.
Iktatószám : Vj/15-15/2013.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a Molnár és Tóth Ügyvédi Iroda (eljáró ügyvéd: dr. M. G.) által képviselt "HANSA-KONTAKT" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Szeged) kérelmező összefonódás engedélyezése iránt benyújtott kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a szintén a Molnár és Tóth Ügyvédi Iroda által képviselt Hansa-Kontakt Inv. Kft. (Szeged), továbbá a Baldauf László és Gyelán Zsolt ügyvezetők által képviselt CBA Kereskedelmi Kft. (Alsónémedi) - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa engedélyezi, hogy a CBA Kereskedelmi Kft. zöldség, gyümölcs, hűtött élelmiszer termékkörön kívüli nagykereskedelmi tevékenysége - mint vállalkozásrész - a "HANSA-KONTAKT" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. részévé váljon.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bírósághoz címzett, de a Versenytanácsnál benyújtott vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a pert tárgyaláson kívül bírálja el, a felek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevelében terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.