Nyomtatható verzió PDF formátumban

1054 Budapest, Alkotmány u. 5.
Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036
Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860
Ügyszám: Vj/29/2013.
Iktatószám: Vj/029-019/2013.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a Kővári Tercsák Salans FMC SNR Denton Europe Ügyvédi Iroda és a Horváth M. András Ügyvédi Iroda által képviselt Express-Interfracht Internationale Speditionsgesellschaft m.b.H. (Bécs, Ausztria) kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a szintén a Kővári Tercsák Salans FMC SNR Denton Europe Ügyvédi Iroda és a Horváth M. András Ügyvédi Iroda által képviselt Hungaro-Rail Nemzetközi Szállítmányozási Kft. (Budapest) - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa engedélyezi, hogy az Express-Interfracht Internationale Speditionsgesellschaft m.b.H. közvetlen egyedüli irányítást szerezzen a Hungaro-Rail Nemzetközi Szállítmányozási Kft. felett.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bírósághoz címzett, de az eljáró versenytanácsnál benyújtott vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a pert tárgyaláson kívül bírálja el, a felek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevelében terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.