Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/088-13/2012.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a dr. H.-B. Z. és dr. V. P. ügyvédek (Kajtár Takács Hegymegi-Barakonyi Ügyvédi Iroda; Vörös Péter Ügyvédi Iroda) által képviselt Jászapáti 2000 Mezőgazdasági Zrt. (Jászapáti), Georgika Termelő, Feldolgozó és Értékesítő Szövetkezet (Jászapáti), Szatmári Zoltán Károly (Jászberény), KKE-West Kereskedelmi Kft. (Jászberény), Szatmári Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Jászberény) és Jász-Milk Kft. (Jászapáti), kérelmezők összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a szintén dr. H.-B. Z. és dr. V. P. ügyvédek által képviselt Jásztej Tejfeldolgozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. (Jászapáti) és Dunatej Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Székesfehérvár) - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa engedélyezi, hogy a Jászapáti 2000 Mezőgazdasági Zrt., a Georgika Termelő, Feldolgozó és Értékesítő Szövetkezet, Szatmári Zoltán Károly, a KKE-West Kereskedelmi Kft. és a Szatmári Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. közvetett közös irányítást szerezzen a Jásztej Tejfeldolgozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. és a Dunatej Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. felett.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Versenytanácsnál benyújtott, vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Törvényszék a pert tárgyaláson kívül bírálja el, az ügyfelek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevélben terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.