Az eljárás alá vont vállalkozások képviselői - a versenytörvény rendelkezései szerint - jogosultak betekinteni a hivatali ügyeik nyomán keletkezett iratokba, valamint azokról másolatokat készíteni, vagy külön díjazás ellenében azokról másolatokat, vagy hiteles másolatokat készíttetni, és azt az adott ügyben felhasználni.

A Virtuális adatszoba alkalmazása az egyes GVH ügyekhez betekintő felhasználóként hozzárendelt ügyfélnek, vagy az általa meghatalmazott személynek (pl. jogi képviselőknek) biztosít online iratbetekintést, a belépni kívánó felhasználókat pedig az Ügyfélkapu rendszerén keresztül azonosítja.

A Virtuális adatszoba az alábbi ikonra kattintva indítható el:

Gyakran feltett kérdések

A Virtuális adatszoba működésével kapcsolatban gyakran felmerült kérdések letölthető pdf formátumban:

Gyakran feltett kérdések (1,7 MB)

Felhasználói dokumentáció

A Virtuális adatszoba használatát segítő felhasználói leírás letölthető pdf formátumban:

Felhasználói dokumentáció (1,9 MB)

Adatkezelési tájékoztató

A GVH elektronikus iratbetekintési szolgáltatásának (Virtuális adatszoba) használatára csak a szolgáltatást igénybe vevő személyének és képviseleti jogosultságának az Ügyfélkapu rendszeren keresztüli igazolását követően van mód.

Az Adatkezelési és használati tájékoztató célja, hogy a Virtuális adatszobát használó személy megismerhesse a Virtuális adatszoba használatával járó adatkezelésre vonatkozó szükséges információkat és vonatkozó jognyilatkozatát ezek birtokában tehesse meg.

Az Adatkezelési és használati tájékoztató letölthető pdf formátumban:

Adatkezelési tájékoztató (340 KB)