Lehetőséget kívánunk biztosítani minden, a Hivatal tevékenysége iránt érdeklődő, munkát kereső jelentkezőnek, hogy jelentkezését akkor is eljuttathassa részünkre, ha nincs aktuális álláspályázatunk. Ennek érdekében kiválasztási adatbázist működtetünk, amelyben folyamatosan tudjuk a jelentkezők önéletrajzait, jelentkezéseit fogadni.

Az adatbázisba való jelentkezéssel Ön nagyobb eséllyel indulhat a jövőben megnyíló álláslehetőségek betöltésénél, mivel önéletrajzában szereplő adatai a kiválasztással foglalkozó munkatársaknál rendelkezésére fognak állni.

A kiválasztási adatbázisba történő jelentkezéshez szükséges magyar nyelvű, fényképes önéletrajz és a csatolt adatkezelési hozzájárulás kitöltése, aláírása, és azt követő megküldése a humaneroforras@gvh.hu vagy a 1391 Budapest 62. Pf.: 211. címre.

Az önéletrajzában szereplő adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény vonatkozó rendelkezései szerint a nyilvántartásba vételtől számított 1 évig tároljuk. Ez alatt az időszak alatt Ön bármikor kérheti tárolt adatainak törlését vagy módosítását.

Az egy év elteltét megelőzően a kiválasztási adatbázisban tárolt adatainak - újabb adatkezelési hozzájárulás kitöltésével - további egy évvel történő meghosszabbítását is kérheti.

A kiválasztási adatbázisban tárolt adatait csak a Gazdasági Versenyhivatal Humánerőforrás Irodájának munkatársai, illetve a kiválasztásban részt vevő munkatársak ismerhetik meg; az illetéktelen harmadik személy számára nem lesz hozzáférhető.

Adatkezelési hozzájárulás letöltése

Önéletrajz minta letöltése