A szakmai gyakorlati programunk keretében az egyetemi évek alatt is megismerkedhetnek a GVH tevékenységével és részt tudnak venni a versenyhatóság munkájában.

A szakmai gyakorlat rövid, általában 6 hetes foglalkoztatást jelent, amelynek fő célja, hogy a versenyjog, fogyasztóvédelem iránt érdeklődő hallgatók nagyobb rálátást nyerjenek a Versenyhivatal tevékenységre, a piaci szereplőkről és a piaci verseny során előforduló jogsértő magatartásokról átfogó képet alakíthassanak ki.

Nem kell mást tennie, csak önéletrajzát és jelentkezését - a preferált szakterület megjelölésével - eljuttatni a humaneroforras@gvh.hu címre. Elsősorban jogász, közgazdász hallgatók jelentkezését várjuk. A kiválasztás folyamatos.

A szakmai gyakorlat ideje alatt fizetést és juttatást adni nem áll módunkban.

A munkatapasztalat megszerzése mellett lehetőséget biztosítunk a Hivatal tevékenységéhez kapcsolódó szakdolgozati téma választásához, melyhez konzulenst biztosítunk.

Adatkezelési tájékoztató a GVH által folytatott szakmai gyakornokok kiválasztására irányuló eljárásban a szakmai gyakornok személyes adatainak kezeléséről.

Adatkezelési hozzájárulás letöltése