Meghívó

A HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft. kiadásában a Gazdasági Versenyhivatal Versenykultúra Központja támogatásával 2010 júniusában megjelent magyar nyelven Richard Whish Versenyjog című műve.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenykultúra Központja egyik fontos célkitűzésének tekinti, hogy a versenyjog, a versenypolitika, illetve a piacelmélet témakörében megjelent, nemzetközileg elismert fontosabb szakkönyvek magyar nyelven is elérhetővé váljanak a megcélzott felhasználói célcsoportok (versenypolitikával foglalkozó gyakorlati szakemberek, egyetemi oktatók és hallgatók, kutatók) számára.

A Versenyjog című könyv magyar kiadását Richard Whish jelenlétében 2010. szeptember 20-án 14 órakor mutatjuk be az érdeklődőknek a Budapesti Ügyvédi Kamara épületében (Budapest, V.,Szalay u.7.). A rendezvényen szinkrontolmácsolást biztosítunk.

A helyszínen a könyv kedvezményes áron vásárolható meg a HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft. jóvoltából.

Kérjük, hogy részvételi szándéka esetén a mellékelt jelentkezési lapot 2010. szeptember 16-án 12 óráig munkatársamnak, Baráth Erikának (BARATH.Erika@gvh.hu) visszaküldeni szíveskedjen.

Megtisztelő részvételére feltétlenül számítunk!

Budapest, 2010. szeptember 10.

Nagy Zoltán
a GVH elnöke

Jelentkezési lap (60 KB)