M E G H Í V Ó

 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) sajtónyilvános szakmai konferenciát szervez kis- és középvállalkozások vezetői, képviselői számára a versenyjogi szabályok, előírások szerinti működés érdekében tett, illetve javasolt vállalati intézkedések, valamint a versenyjogi megfeleléssel kapcsolatos tapasztalatok megosztása témájában, melyre ezúton tisztelettel meghívom Önt, és a témában illetékes munkatársát.

A GVH 2012 végén indította el átfogó versenyjogi megfelelési kampányát, amelynek célja, hogy az üzleti élet résztvevői, azon belül elsősorban a kis- és közepes méretű vállalkozások szert tehessenek a gazdasági, piaci versennyel, illetve a versenyjoggal kapcsolatos alapvető ismeretekre. Az idei évben az átfogó versenyjogi megfelelési kampányt kiegészíti egy médiakampány is, amely 2014 október közepétől november közepéig tart, így a rendezvény e kampány zárásának is tekinthető.

A szakmai konferencia időpontja: 2014. november 20. 9.00 óra

Helyszíne: Aranytíz Kultúrház földszinti Nagylovag terme

Cím: Budapest V. ker., Arany János u. 10.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, így részvételi szándékát a rendezveny@gvh.hu e-mail címre a jelentkezési lap visszaküldésével jelezheti legkésőbb 2014. november 17-ig.

Budapest, 2014. november 10.

Program
Jelentkezési lap

 Tevanné dr. Südi Annamária
a Gazdasági Versenyhivatal főtitkára

 

A konferencián elhangzott előadások prezentációi letölthetőek: ITT