Nyomtatható verzió PDF formátumban

MEGHÍVÓ

A Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézete és a Gazdasági Versenyhivatal Versenykultúra Központja tisztelettel meghívja Önt a

Lakossági hitel-információs rendszerek és a bankok közötti információ-megosztás: nemzetközi és hazai tapasztalatok

című kutatási program záró tanulmányának szakmai vitájára.

Budapest, 2007-11-05

Helyszín: az MTA Közgazdaságtudományi Intézete (1112 Budapest, Budaörsi út 45.)

Időpont: 2007. november 22. (csütörtök) 14.00-17.00

A szakmai vita az MTA KTI által folytatott kutatás záró rendezvénye, amely a bankok hitel-információs rendszereivel, az információ-gyűjtéssel és a bankok közötti információ-megosztás gyakorlatával kapcsolatos hazai és nemzetközi tapasztalatok vizsgálatával és elemzésével járul hozzá a lakossági bankpiaci versennyel kapcsolatos ismeretek gyarapodásához, a magyarországi versenykultúra fejlesztéséhez. A kutatást a GVH Versenykultúra Központja támogatta. A kutatásról készült záró tanulmány olvasható az MTA KTI ( http://econ.core.hu/esemeny/konf.html ) és a GVH ( www.gvh.hu/vkk ; Támogatott programok menüpontban) honlapján, a tanulmány rövid összefoglalója a meghívó mellékleteként megtalálható.

A szakmai vita keretében a kutatási eredmények bemutatása mellett - a piaci szereplők képviselői, a piac- és a versenyfelügyeleti hatóság munkatársai, minisztériumi szakértők, kutatók stb. meghívásával - lehetőséget kívánunk teremteni a témával foglalkozó elméleti és gyakorlati szakemberek szakmai párbeszédére.

Megtisztelő részvételére feltétlenül számítunk!

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2007. november 15-ig jelezze Vajai Viktóriának (tel.: 436-9400, mobil: 30-416-1901, e-mail: viktoria.vajai@personar.hu ).