Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-123/2007/009.

Nyilvános változat

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Chellomedia CEE Holdco B.V. kérelmezőnek összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vesz a szintén dr. Tóth Csaba ügyvéd által képviselt Filmmúzeum Zrt. - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot

 • 1.

  A Versenytanács - a 2) pont szerinti kötelezettség előírása mellett - engedélyezi, hogy a Chellomedia CEE Holdco B.V. irányítást szerezzen a Filmmúzeum Zrt. felett.

 • 2.

  A Versenytanács a 2011. augusztus 31-ig terjedő időszakra kötelezettségként előírja, hogy a Chellomedia CEE Holdco B.V. a Filmmúzeum csatorna harmadik felek részére történő értékesítésétől nem zárkózhat el, amennyiben azok készek a csatornának, a piacon szokásos üzleti és műszaki feltételek szerint megállapított, nem diszkriminatív díját megfizetni és rendelkeznek a fenti műsorszolgáltatás továbbításához szükséges jogi, műszaki és üzleti feltételrendszerrel.

 • 3.

  Kötelezi a kérelmezőt, hogy a határozat kézbesítésétől számított tizenöt napon belül fizessen meg további 8.000.000.- (Nyolcmillió) forint eljárási díjat a Gazdasági Versenyhivatal 10032000-01037571. számú eljárási díjbevételi számlájára.

 • 4.

  A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Fővárosi Bírósághoz címzett, de a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtandó keresettel.

Indokolás

A határozat indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.