Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-111/2007/30.

A Gazdasági Versenyhivatal versenytanácsa az Invitel Távközlési Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság Budaörs kérelmezőnek összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a Tele2 Magyarország Kommunikációs és Szolgáltató Egyszemélyes Korlátolt Felelősségű Társaság Budapest tárgyaláson kívül meghozta az alábbi

határozatot

A versenytanács engedélyezi, hogy az Invitel Távközlési Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Tele2 Magyarország Kommunikációs és Szolgáltató Egyszemélyes Korlátolt Felelősségű Társaság felett irányítást szerezzen.

A versenytanács kötelezi a kérelmezőt, hogy a határozat kézbesítésétől számított tizenöt napon belül fizessen meg további 8.000.000 (azaz nyolcmillió) forint eljárási díjat a Gazdasági Versenyhivatal 10032000-01037571. számú eljárási díjbevételi számlájára.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Fővárosi Bírósághoz címzett, de a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtandó keresettel.

Indokolás

A határozat indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.