Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-157/2007/58.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a "N&P KEGYELET 2006" Temetkezési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. eljárás alá vont vállalkozás ellen gazdasági erőfölénnyel való visszaélés miatt indult eljárásban meghozta az alábbi

végzést

  • A Versenytanács megállapítja, hogy az eljárás alá vont vállalkozás nem teljesítette a 41. sorszámú végzésben - vállalásával egyezően - előírt azon kötelezettséget, hogy a 200.000 és a 12.000 forint különbözetét térítse vissza az Antea Nemzetközi Temetkezési Kft-nek.

  • Kötelezi a Versenytanács az eljárás alá vont vállalkozást, hogy a határozat kézbesítését követő nyolc napon belül fizessen meg 13.000.- Ft (Tizenháromezer forint) versenyfelügyeleti bírságot a Gazdasági Versenyhivatal 10032000-01037557. számú bírságbevételi számlájára.

  • A Versenytanács elrendeli a 41. sorszámú végzés azon rendelkezésének végrehajtását, mely szerint kötelezte az eljárás alá vont vállalkozást, hogy a 200.000 és a 12.000 forint különbözetét térítse vissza az Antea Nemzetközi Temetkezési Kft-nek.

  • A végzés 1) és 2) pontjában foglaltak ellen a kézbesítéstől számított nyolc napon belül a Fővárosi Bírósághoz címzett, de a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtandó külön jogorvoslattal élhet az eljárás vont vállalkozás.

  • A végzés 3) pontjában foglalt rendelkezés ellen nincs helye külön jogorvoslatnak az eljárás alá vont vállalkozás azonban a kézbesítéstől számított 3 napon belül végrehajtási kifogást terjeszthet elő a Versenytanács elnökénél.

Indokolás

A végzés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.