Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-87/2008/27.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Muscle Tuning Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Tatabánya) ellen fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása miatt indított eljárásban - nyilvános tárgyaláson - meghozta az alábbi

határozatot

A Versenytanács megállapítja, hogy a Muscle Tuning Kft. a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított, amikor a Pump & Flex magazin 2007. december-2008. januári számában közzétett hirdetésében azt állította, hogy az ott megnevezett amerikai táplálék-kiegészítő termékeket a legolcsóbban, a legkedvezőbb áron kínálja, illetve 2008. február-márciusi hirdetésében azt állította, hogy "Magyarország legolcsóbb táplálék kiegészítő szaküzlete!!!" és a hirdetésben megnevezett termékeket a legkedvezőbb áron kínálja.

A Versenytanács kötelezi az eljárás alá vont vállalkozást, hogy a Pump & Flex magazinban legkésőbb 2009. június 30-ig, egész oldal terjedelmű hirdetésben tegye közzé a jelen határozat rendelkező részét, anélkül, hogy ahhoz megjegyzést fűzne.

A határozattal szemben a kézhezvételétől számított 30 napon belül az eljárás alá vont a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtandó, de a Fővárosi Bírósághoz címzett keresettel élhet.

Indokolás

A végzés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.