Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-145/2008/032.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Kálmán, Szilasi, Sárközy és Társai Ügyvédi Iroda (Budapest) által képviselt Nitrogénművek Vegyipari Zrt. kérelmezőnek (Pétfürdő) a Gazdasági Versenyhivatal Hálózatos Ágazatok Irodájának Vj-145/2008/24. számon hozott, a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda (Budapest) által képviselt EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Budapest) eljárás alá vont vállalkozás ellen gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának feltételezett megsértése miatt indult versenyfelügyeleti eljárást megszüntető végzésével szemben benyújtott jogorvoslati kérelme tárgyában - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

végzést.

A Versenytanács a Gazdasági Versenyhivatal Hálózatos Ágazatok Irodája vizsgálójának Vj-145/2008/24. számon hozott végzését helybenhagyja.

E végzés ellen a kézhezvételtől számított 8 napon belül a Fővárosi Bíróságnak címzett, de a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtandó vagy ajánlott küldeményként postára adott jogorvoslati kérelemnek van helye.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.