Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/028-049/2010.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a dr. M. H. ügyvéd által képviselt EXIT FINANCE CONSTITUTION Kft. (Őrbottyán) ellen fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt indított eljárásban - nyilvános tárgyaláson - meghozta az alábbi

határozatot.

A Versenytanács megállapítja, hogy az EXIT FINANCE CONSTITUTION Kft. 2010. január 18. és 2010. május 12. között a fogyasztói csoportokkal kapcsolatos, nyomtatott sajtóban megjelent reklámokkal, illetve az általa alkalmazott ún. fényreklámmal fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott.

A Versenytanács a jelen határozat kézhezvételétől számított 5 munkanap elteltével megtiltja az EXIT FINANCE CONSTITUTION Kft. által szervezett fogyasztói csoportokkal kapcsolatos, 2010. május 12-ig megjelentetett kereskedelmi kommunikációk alkalmazásával megvalósuló magatartás további folytatását.

A határozat felülvizsgálatát a kézhezvételtől számított 30 napon belül a Fővárosi Bíróságnak címzett, de a Versenytanácsnál benyújtható vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel lehet kérni.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.