Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/059-14/2012.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa az Oppenheim Ügyvédi Iroda és GÁL Ügyvédi Iroda által képviselt COPÉ Vagyonhasznosító és Szolgáltató Zrt. (Pécs) kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a GÁL Ügyvédi Iroda által képviselt ARANY HATOS Üzletviteli és Tanácsadó Kft. (Balatonmáriafürdő) és ARANYHÍD-COOP Kereskedelmi Zrt. (Balatonmáriafürdő) - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa engedélyezi, hogy a COPÉ Vagyonhasznosító és Szolgáltató Zrt. közvetett egyedüli irányítást szerezzen az ARANYHÍD-COOP Kereskedelmi Zrt. felett, annak 33,2 százalékos szavazati jogot biztosító részvénycsomagjának megvásárlásával és az ARANY HATOS Üzletviteli és Tanácsadó Kft. üzletrészei 100 százalékának megszerzése révén.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Versenytanácsnál benyújtott, vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Törvényszék a pert tárgyaláson kívül bírálja el, a felek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevélben terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.