Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/053-69/2012.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa az Oppenheim Ügyvédi Iroda és a GÁL Ügyvédi Iroda által képviselt COPÉ Vagyonhasznosító és Szolgáltató Zrt. (Pécs) kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a GÁL Ügyvédi Iroda által képviselt INTEGRÁL-M Kereskedelmi Kft. (Zalaegerszeg) és MÁBA-INVEST Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft. (Marcali) - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa engedélyezi, hogy a COPÉ Vagyonhasznosító és Szolgáltató Zrt. közvetlen egyedüli irányítást szerezzen az INTEGRÁL-M Kereskedelmi Kft. és a MÁBA-INVEST Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft. felett.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Versenytanácsnál benyújtott, vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a pert tárgyaláson kívül bírálja el, az ügyfelek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevélben terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.