Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/023-39/2012.

A Gazdasági Versenyhivatal a dr. T. P. P. (Kajtár Takács Hegymegi-Barakonyi Ügyvédi Iroda, Budapest) által képviselt Magyar Villamos Művek Zrt. (Budapest) és a dr. V. Z. (Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda, Budapest) által képviselt MFB Invest Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. (Budapest) kérelmezők által benyújtott, összefonódás engedélyezése iránti kérelem tárgyában indult versenyfelügyeleti eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a Magyar Gáz Tranzit Zrt. (Budapest) meghozta az alábbi

határozatot.

Az eljáró versenytanács engedélyezi, hogy a Magyar Villamos Művek Zrt. és az MFB Invest Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. közös irányítást szerezzen a Magyar Gáz Tranzit Zrt. felett.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Versenytanácsnál benyújtott, vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Törvényszék a pert tárgyaláson kívül bírálja el, a felek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevelében terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.